

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Хем няма да изхвърлите сухия хляб, хем ще имате вечеря за нула време
С тяхна помощ ще съкратите неприятния процес и ще улесните работата си
Сервирайте пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон топло, като може да го гарнирате с поширани яйца
Ето я рецептата
Меко и крехко тесто, апетитен вискозен пълнеж. Изглежда страхотно, има страхотен вкус
С какъв сос ще поднесете тези рибни кюфтета от каракуда
Тези мързеливи бухти с колбаси ще ви станат любими
Всичко, от което се нуждаете, са няколко съставки, малко време и ще имате изключителен хляб, по-добър от този в пекарните
Ето кои са те